empowerwomen-depodcast - S01 / E36

Sandra in gesprek met Wakifa el Morabet

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Sandra in gesprek met Wakifa el Morabet voor Empowerwomen-depodcast. 

Het thema `vrouw’ raakt Wakifa. Ze wil haar verhaal vertellen en haar geluid laten horen en daarmee anderen inspireren. Wat past bij mij en waar word ik gelukkig van? Dit was een vraag die Wakifa zichzelf stelde.

Normen en waarden zijn belangrijk voor haar. Ze ziet bij de Marokaans-Nederlandse vrouwen een bewijsdrang. Ze legt graag de focus op wat er goed gaat in de Marokaanse gemeenschap en hiermee anderen te inspireren. We moeten ons losmaken van projecties op elkaar vindt ze.

Het gaat voor haar in het leven om overleven en het grijpen van kansen. Op jonge leeftijd maakte Wakifa al het verschil en was anderen altijd een stap vooruit.

Ze praat graag met vrouwen over de kansen en mogelijkheden, vrouwen die wel willen en kunnen maar het niet doen. Daar zit de sleutel tot succes, volgens Wakifa.

Laat je inspireren door het verhaal van deze bijzonder vrouw.

Ben je nieuwsgierig naar de VideoCast ga dan naar www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...