empowerwomen-depodcast - S01 / E40

Sandra in gesprek met Tessa Schiethart

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace met Tessa Schiethart voor de Podcast serie Empowerwomen-depodcast. Deze Pocast is gekoppeld aan het Empower Women Event dat ieder jaar wordt georganiseerd.

Tessa Schiethart is founder van To Face The World en auteur van het boek Zien en ‘’Gezien worden, over zichtbaarheid en zichtverlies’’. Het gaat o.a. over de intimiteit met ons lichaam. Haar wijnvlek is een instrument wat voorbij gaat aan het uiterlijk. Het leert haar hoe anderen omgaan met uiterlijk. To face the world staat voor de levenslessen waar we mee geboren worden en die we dienen aan te kijken.

De klanten die bij Tessa komen zijn uitgedaagd in de relatie die ze met hun lichaam hebben. Zij kijkt met haar klant naar de conditionering, hoe iemand er uit zou moeten zien. Van haar ouders kreeg ze vanaf jonge leeftijd weerbaarheid mee.

Ze is altijd bezig geweest met haar lichaamshouding en het effect ervan op de wereld. Haar boek is `een liefdesbrief die het rationele overstijgt. Ons lichaam is het instrument waarmee we de wereld beleven en aankijken’. Tessa noemt het lookisme; discriminatie op basis van uiterlijkheden.

Laat je inspireren door het bijzondere gesprek met Tessa Schiethart. Wil je ook de VideoCast van het interview zien, ga dan naar www.empowerwomen.nl/videocast


company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...