empowerwomen-depodcast - S01 / E53

Sandra in gesprek met Sara Bruinsma

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Sara Bruinsma.

OVER SARA BRUINSMA

Sara traint vrouwen met een missie, vrouwen die de wereld willen verbeteren, om vrijer te gaan spreken. Het feminisme zat er bij haar al van jongs af aan in. Sara, de vrouw die gender neutraal is opgevoed, traint en begeleid vrouwen als sprekerscoach voor TedX Amsterdam Women.

Waar Sara veel tegen aanloopt is dat vrouwen het lastig vinden om hun emoties te tonen en om te falen. Ze willen stevig overkomen. Zelf durft ze te falen. Ze heeft het ook over faal forward. Je missie vinden is de missie van Sara. Ze wil dat vrouwen zich vrijer bewegen en zich dus uitspreken in deze wereld.

Het contact maken met jezelf en met de ander zorgt ervoor dat je je verhaal kunt vertellen. Pitchen, storytelling en tools is wat Sara meegeeft aan vrouwen.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...