empowerwomen-depodcast - S01 / E39

Sandra in gesprek met Pernille La Lau

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Sandra Lagace van Empower Women Events mocht business woman en media persoonijkheid Pernille La Lau interviewen voor Empowerwomen-depodcast.

OVER PERNILLE LA LAU


Al 12 jaar is het koffietijd met Pernille La Lau op RTL4, een programma dat zij met veel plezier en professionaliteit maakt. Het is de 20 procent die wij als kijker van haar te zien krijgen in onze huiskamer, maar er is veel meer te vinden bij deze ondernemende vrouw.

Het boeit haar op zoek te gaan naar die andere 80 procent die we zijn naast de 20 procent die we van elkaar zien. We moeten de gelegenheid geven en ook krijgen om meer van elkaar te weten te komen. Zo is Pernille ook de oprichter en eigenaar van MindsetShapers.com. Haar bedrijf waarin zij al 25 jaar als Media Expert business presentatie en media begeleiding geeft. Vanuit MinsetShapers.com organiseert zij o.a. ook de Practical Wisdom Mindset tweedaagse.

Laat je meenemen door het inspirerende verhaal van Pernille La Lau.

Op de website www.empowerwomen.nl kun je de VideoCast van het interview bekijken. 


company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...