empowerwomen-depodcast - S01 / E50

Sandra in gesprek met Miriam Notten

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Miriam Notten.

Miriam is ook één van de inspirerede sprekers op het Empower Women Event op 31 oktober in Rotterdam.


OVER MIRIAM & LA RED

‘’La Red’’ betekent in het Spaans het web, het netwerk, het geheel. Miriam heeft als founder en eigenaar van La Red alles met netwerkend werken en sociaal kapitaal.

Dit jaar viert La Red haar haar 20-jarig bestaan. In die 20 jaar heeft Miriam zich verdiept in `network Science' en heeft ze een grote kennis vergaard over sociaal kapitaal.

Sociaal kapitaal is wie je kent en wat je daarmee zou kunnen. Het is iets wat je samen hebt. Miriam zegt dat we vaak geen inzicht hebben in ons netwerk. Waar moeten we beginnen, bij wie, als we iets nodig hebben?

Het is heel moeilijk om te onthouden wie je allemaal kent. Het gaat om de V van Verhalen vertellen en de V van vragen. Verhalen vertellen is passief netwerken, vragen stellen is actief netwerken.

Choose your tribes. Het is heel relevant om te kiezen met wie jij omgaat en wie er dus op jouw pad komt. Dit heeft invloed op jouw geluk, jouw loopbaan en jouw leven en gezondheid.

Gelukkige mensen in jouw netwerk zullen je gelukkiger maken en vice versa. Dus wat voeg jij toe aan jouw netwerk?

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...