empowerwomen-depodcast - S01 / E62

Sandra in gesprek met Jennifer Campbell

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Jennifer Campbell.

Jennifer is oprichter en eigenaar van zowel Jennifer Campbell als SoulStar. Toen haar bedrijf, Jennifer Campbell, 10 jaar bestond, verscheen zij op de cover van de Glossy van ZakenVrouwenClub. Ze wilde als gekleurde vrouw hiermee een statement maken. Jennifer stapte naar voren en dat is ook hoe zij in het leven opereert. Ze staat ergens voor en bij haar draait alles om verandering. De vraag die Jennifer bezighoudt is: “Als je dan toch wilt veranderen, hoe doe je dat dan zo dat het voor de mensen ook haalbaar en leuk blijft?”

Met SoulStar wil Jennifer licht en kracht uitstralen. In dit bedrijf werkt ze alleen met vrouwelijke ondernemers of leiders. Ze onderzocht hoe je een leven kunt creëren waar je goed voor jezelf zorgt en ook veel voldoening uit haalt. Ze noemt dit radicale zelfzorg. Een rolmodel zijn betekent je nek uitsteken en ook negatieve feedback krijgen. Veel mensen vinden dit moeilijk, omdat dit kan voelen als dat je er niet bij hoort of de uitzondering bent. Jennifer nodigt vrouwen uit om in hun grootsheid te stappen en een leven te creëren dat hun ziel doet zingen.


Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...