empowerwomen-depodcast - S01 / E43

Sandra in gesprek met Janice Deul

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Janice Deul voor Empowerwomen-depodcast.

Janice Deul is fashion- en cultuur activist en publicist. Zij is spreker, auteur, docent, curator van tentoonstellingen en is creative director bij een mode museum. In al deze activiteiten wil zij haar boodschap overbrengen dat we de kracht van mode, kunst, cultuur, schoonheid in zijn algemeenheid, moeten gebruiken om de wereld mooier, beter, veiliger en inclusiever te maken. Mode is voor haar een instrument om die boodschap te verkondigen. `We zijn allemaal perfectly imperfect'.

Je kunt zo mooi zijn als het maar kan, als je niet voldoet aan het beeld dat de maatschappij heeft, `dan kun je het wel shaken'. Janice wil dat beeld veranderen en vindt dat we alle vrouwen moeten vieren en tonen. De hele wereld wordt daar beter van. Van haar moeder kreeg ze mee dat je jezelf mag laten zien en horen. Dat je ruimte in mag nemen en jezelf vooral niet weg moet cijferen.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.


company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...