empowerwomen-depodcast - S01 / E52

Sandra in gesprek met Hendrika Willemse

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Hendrika Willemse.

OVER HENDRIKA WILLEMSE

Hendrika Willemse noemt zichzelf een multifunctional. Ze is moeder, spreker, country manager en ex meervoudig wereld kampioen karate. Daarnaast geeft zij trainingen en is auteur van het boek ‘’Kick Ass’’.

Vrouwen mogen meer voor goud gaan en niet meer genoegen nemen met minder. Als ex meervoudig wereldkampioen karate weet ze als geen ander wat er voor nodig is om te winnen en om aan de top te blijven.

Zilver is voor haar dan ook de eerste plek van de verliezers. Ze heeft een drive om te winnen.

Kick Ass staat voor de figuurlijke schop onder haar kont, dus niet in de slachtofferrol gaan zitten.Hendrika wil het maximale uit het leven halen. Hoe we omgaan met tegenslagen en hoe we ons dus voelen fascineert haar.

Blij zijn met elke dag, dat is wat ze mee heeft gekregen van haar broer die al op jonge leeftijd een succesvolle IT ondernemer was.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...