empowerwomen-depodcast - S01 / E55

Sandra in gesprek met Elise van Alderen

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Elise van Alderen

Over Elise van Alderen

Elise van Alderen is seksuoloog en heeft haar eigen praktijk voor seksuologie. In de verhalen die vrouwen haar vertelden begon ze een rode lijn en patronen te zien. Ze is aanvankelijk begonnen om koppels te behandelen en merkte al snel dat de patronen bij vrouwen anders zijn dan bij mannen. Het bleek dat vrouwen helemaal niet konden genieten van seks en als ze `het' deden, deden ze het voor hem. Het beeld dat nog steeds heerst in deze maatschappij is dat het draait het mannelijk seksueel genot.

Elise geeft aan dat het belangrijk is om je lichaam te voelen. Het is je eerste en je laatste thuis. Wij vrouwen hebben geleerd om ons lichaam te beoordelen op basis van de verwachtingen die de maatschappij ons oplegt. Mannen willen en vrouwen moeten gewild worden. Elise wil met haar boek ‘Wellust’ de ongelijkwaardigheid en ongelijkheid op seksueel gebied ongedaan maken.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...