empowerwomen-depodcast - S01 / E41

Sandra in gesprek met Carmen Breeveld

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Carmen Breeveld voor Empowerwomen-depodcast.

Carmen is auteur van ’Het geheim van het Old Boys network’, CEO van Triple Talent Inclusion Partner, programmadirecteur Topvrouwen Academy en Voorzitter 2022 van de Women Conference Suriname. 'Het is belangrijk om aan tafel te komen en er voor te zorgen dat alle groepen vertegenwoordigd worden'. Over vrouwen die geen glazen plafond ervaren zegt ze: `als je niet weet wat je mist, kun je ook niet zeggen of je iets graag wil of niet'. Belangrijke vragen waar vrouwen zich mee bezig zouden moeten houden, zijn volgens Carmen, `Wat ga je met je leven doen?' en `Wat zou je achter willen laten?'


Wat de vrouwen van de mannen kunnen leren is dat ze voor elkaar op gaan staan en elkaar beschermen. Weet wat de spelregels zijn en analyseer de spelregels. Daar zijn vrouwen slecht in. Vrouwen zijn het beste meisje in de klas maar weten daarna niet zichtbaar te zijn. Ze zijn als een parel in een schelp op de zeebodem waarvan niemand weet dat de schelp er zit, want jij wil niet zichtbaar zijn en shinen. Je zult in de netwerken moeten komen waar besluiten worden genomen en je vinger opsteken als er een kans voorbij komt. Die slimme vrouwen zullen zich dus die vaardigheden aan moeten leren.

Wil je ook de VideoCast zien, ga dan naar www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...